Beyond The Law

Charlie Sheen film. Släpptes under titeln Made Of Steel i Sverige. Den internationella titeln är Fixing The Shadow.

Efter att ha fått sparken får den föredetta vicesheriffen Daniel Saxon ett erbjudande av Conroy Price. Erbjudandet går ut på att Saxon ska infiltrera MC-gängen för att sätta stopp för deras drog- och vapenhandel. Men för att vinna deras förtroende och för att inte bli avslöjad måste han genomföra diverse olika brott. Men hur långt kan Saxon gå?

Det här är en av mina favoritfilmer sen barndomsåren. Det är ett starkt drama där Sheen visar att han faktiskt kan vara dramatisk och inte enbart komisk eller cheesig. Utöver Sheen ser vi även Linda Fiorentino (Body Count, Men In Black, Dogma), Courtney B. Vance (D-Tox), Leon Rippy (Universal Soldier, Eight Legged Freaks) och Michael Madsen som faktiskt inte är cheesig för en gångs skull. Vi ser också Larry Ferguson (han som gjorde screenplay till Alien³ och manus till Beverly Hills Cop II, Highlander samt den här filmen som han också regisserade) i en snabb roll. Det här gänget, och de övriga i rollistan, gör ett jävligt bra jobb.

Storyn är riktigt bra och påvisar en realistisk bild av de kriminella MC-gängen. Filmen är också verklighetsbaserad och den riktige Daniel Saxon medverkade faktiskt i filmen som statist.

Mer än så tänker jag inte skriva om filmen. Det sista jag har att säga är:

Se den.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0103805/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0