Dead Dudes In The House

Originaltiteln är Dead Dudes In The House, men releasen jag såg hette The House On Tombstone Hill. Just det ja, det här är en Troma release dessutom.

Sju vänner sticker till ett gammalt hus, som en av dom har köpt, för att renovera det. Vid deras ankomst hittar dom en grav på baksidan av huset. En av dumskallarna slår sönder gravstenen, vilket resulterar i att Abigail (husets gamla ägare) vaknar till liv.. och snart får de levande kämpa för livet.

Den här filmen är trög.. riktigt, jävla, trög. Dessutom är ljussättningarna helt åt helvete så emellanåt ser man knappt vad som händer. Ljudet är även det helt åt helvete, emellanåt är det så jävla högt att det bara skriker i högtalarna, och emellanåt är det så jävla lågt att man får lov att dra upp volymen så man hör men i nästa scen är det återigen skithögt. Vad i självaste helvete?!

Skådespelarna vill jag knappt gå in på. Det är ett gäng inkompetenta idioter som inte vet vad ordet skådespela innebär. Dessutom är karaktärerna något grymt korkade och tråkiga att se.

Som om det inte vore nog så är dialogerna riktigt trista att titta på.. bland annat för att karaktärerna är (som sagt) grymt korkade och tråkiga.

En sak jag kan ge creds för dock är gore-effekterna. Vissa av dom är riktigt schyssta, otroligt nog.

Men i långa drag är det dock en kass film. Den är trög, tråkig, uselt spelad och känns enbart dum.

http://www.imdb.com/title/tt0101670/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0