Terror Toons

Haha, ja, vad ska man säga? Den här filmen är...sjuk!

Filmen inleds med att vi får se en (troligtvis) efterbliven, storbystad blondin som badar. Ögonblickena senare får vi se när hon säger hej då till sin mamma (som troligtvis är transvestit, "hon" spelas iaf av en man) och pappa. Sedan får vi se när hon går in och öppnar ett paket, som innehåller en dvd-film. Dvd-filmens titel? Terror Toons så klart! Hennes storasyster (tror jag iaf) och hennes kompis kommer och pratar med henne. Kompisen föreslår att dom ska dra dit två killar, vilket lillasyster inte tycker för "mamma" och pappa har sagt nej till besökare.

Lillasyster går in på sitt rum och sätter igång Terror Toons dvdn och börjar titta. Samtidigt ringer kompisen och storasyster upp två killar och ber dom komma över med sprit, vilket dom senare gör. När killarna har anlänt börjar dom dricka och spela en kombination av "anden i glaset" (utan glas dock) och strippoker. Samtidigt som dom gör det, händer det saker i lillasysters rum. Figurerna på Terror Toons dvdn tar sig ut ur dvdn och in i vår verklighet. Väl inne i huset börjar Dr. Carnage och Max Assassin slakta ungdomarna, en efter en...efter en...efter en...

Dom som har skrivit manus till den här filmen måste ha gått på riktigt tunga droger när dom skrev. Helt klart alltså. Storyn är så vrickad så jag begriper inte riktigt hur fan dom har kommit på den. Filmen är grymt underhållande och jag satt och gapskrattade nästan hela tiden filmen var igång. Flertalet scener är riktigt urflippade och större delen av filmen innehåller ljudeffekter man brukar höra i tecknade filmer. Jag tyckte om den här filmen riktigt mycket, bl a för att den är riktigt våldsam och riktigt humoristisk. Slutet drar dock ner lite grann på betyget.. det kändes inte riktigt genomtänkt, men det funkade.

Just det, glömde jag att säga att djävulen har blivit regissör och gjort Terror Toons filmen som spelas i filmen?

http://www.imdb.com/title/tt0324213/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0