Terror Toons 2: The Sick And Silly Show

Jaha. Vad finns det att säga egentligen? Titeln säger det mesta.

Storyn är urlöjlig (precis som första filmen). En tjej som fyller 12 år har ett kalas och får en dvd med Terror Toons hem till sig. Under tiden kalaset är igång får vi se i Toonvärlden.

I Toonvärlden lyckas Hansel och Gretel sulla bort sig i skogen och hittar en kåk gjord av godis och andra sötsaker. Dom börjar moffa i sig vilket får påföljden att dom spyr och mår illa. Dom knackar på och knallar in. Inne i stugan bor en elak häxa som tar en råtta som legat i en kittel med en grön sörja i och en giftflaska och ger dom till Hansel och Gretel. Dom äter och dricker det dom har fått i tron om att dom ska må bättre, dom däckar av och vaknar sedan till liv igen och förvandlas...

I vår värld pågår kalaset för fullt. Tjejen öppnar sitt paket med Terror Toons dvdn och stoppar i den i dvdspelaren. Snart kommer Hansel och Gretel ut ur tvn för att göra livet surt (och riktigt blodigt) för gästerna.

Filmen är helt hjärndöd, precis som första, men är riktigt underhållande. Gapskrattade precis som när jag tittade på första. Våldet har dom självfallet inte sparat på och effekterna är riktigt bra, precis som i första. Artworken är lika värdelös som i första (iofs är det meningen att den ska vara det med, men ändå...gör bara filmen roligare).

Skådespelarna är dugliga. Vi får även se ett gästspel av Damien (djävulens son, alltså), som berättar hur allt hänger ihop, och ja, Terror Toons är fortfarande djävulens verk, precis som i första filmen.

Ehm...ja. Gillar man första filmen, borde man även gilla andra. Vad jag har förståt det så är det även en tredje del på gång med Terror Toons, som jag kommer invänta...för innehållet i dom här filmerna, det kallar jag underhållning!

http://www.imdb.com/title/tt0362230/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0